Algemene voorwaarden

Overeenkomst
Je kunt je bestelling plaatsen via de bestelpagina op de website. Na ontvangst heb je 14 dagen de tijd (wet “verkoop op afstand”) om de bestelde kleding te retourneren. Neem contact met mij op om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Na het verstrijken van de 14 dagen wordt de aankoop afgerond en blijft u eigenaar van de gekochte kleding.

Aanbod en prijzen
Alle prijzen  zijn in Euro inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Zie het kopje ‘verzenden en retourneren’ voor meer informatie over de kosten hiervan.

Vintage
Alle items zijn vintage en dus niet nieuw. Ik hoop dat je bewust kiest voor slow fashion. De Selected Vintage items zijn pre-loved en hebben een geschiedenis. Sommige items zijn ouder dan ikzelf! En kunnen dus gebruikssporen hebben. Grote gebreken zal ik altijd melden. Je mag altijd contact met mij opnemen als je vragen hebt over een artikel.

Bestellen en betalen

Na het afronden van je aankoop ontvang je direct een mailtje met een overzicht van jouw bestelling. Dit is als het ware jouw bon. Deze print ik niet uit.
Wanneer het pakketje is verzonden ontvang je een tweede mail met daarin de track & trace code, zodat je jouw pakketje kunt volgen en thuis kunt zijn om het pakketje in ontvangst te nemen.

Op deze webshop kun je veilig betalen met Ideal en Bancontact.

Verzenden en retourneren
Je bestelling wordt altijd zorgvuldig verpakt. Wanneer je een beschadigd artikel ontvangt, neem dan onmiddellijk contact met mij op! Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Alle Selected Vintage items worden zo snel mogelijk verzonden met PostNL.
Verzenden binnen Nederland duurt ongeveer 1-2 werkdagen.
* Let op: COVID-19 heeft invloed op de levertijden. Houd uw trackinggegevens in de gaten voor meer informatie.

Verzendkosten
Binnen Nederland: €6,-
Binnen Europa: v.a €13,-
Buiten Europa: €30,-

Bij bestellingen in het buitenland is de klant verantwoordelijk voor eventuele lokale belastingen en invoerrechten.

Retourneren
De foto’s op de website zijn een zo goed mogelijke weergave van de daadwerkelijke kledingstukken en kleuren. Kijk voor het maken van een aankoop goed naar de afmetingen, materialen en kleurbeschrijving van het product. Ik ben een slow fashion vintage label en hoop de kans op miskopen en retouren zo klein mogelijk te maken, om zo het milieu zo min mogelijk te belasten.

Wanneer je toch een artikel wilt retourneren, dien je de retour binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling per e-mail (info@selected-vintage.nl) aan te melden.

– Neem contact met mij op om je retour aan te melden en het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.
– De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten.
– Het kledingstuk moet ongedragen, geurvrij en in een rook- en diervrije omgeving worden bewaard.
– Retourneer het artikel in de originele verpakking en stuur het met track & trace.
– Ik kan geen vergoeding geven voor items die tijdens het transport verloren zijn gegaan.
– Het betaalde bedrag wordt teruggestort op uw rekening zodra de items bij mij zijn terug geleverd. Binnen 14 dagen na annulering wordt het aankoopbedrag teruggestort op je bank. Hier ontvang je dan een mailtje over.

Privacy
Jouw privacy is voor Selected Vintage van groot belang. Ik houd mij daarom aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig zijn bij mij en dat ik deze altijd netjes gebruik. Bekijk mijn privacyverklaring waarin ik uitleg wat ik doe met informatie die ik over jou te weten kom via mijn website www.selected-vintage.nl. Als je vragen hebt of precies wilt weten welke gegevens ik over jou verzamel, neem dan contact met mij op.

Ik zal je persoonsgegevens in geen geval aan andere bedrijven of instellingen verstrekken.

Copyright
Het is verboden om zonder toestemming tekst of beeldmateriaal van Selected Vintage te kopiëren, openbaar te maken, te reproduceren of op een andere manier te gebruiken.

Klachten
Ik hoor graag van je als je klachten of tips hebt waardoor ik de Selected Vintage experience kan verbeteren.

Bedrijf details

Selected Vintage

Christine Gialamatzis
Frans Halsstraat 32RD
2021EL Haarlem

KvK: 72090715