Droomgarderobe


Creëer een droomgarderobe en word verliefd op ál je kleren en jezelf!

“Schrap alle regels die je ooit leerde over mode”

Mijn missie is om vrouwen verliefd te laten worden op hun garderobe, maar vooral op zichzelf. Ik geloof niet in regels. Sterker nog, van mij mag je alle regeltjes à la minuut schrappen en vooral luisteren naar jezelf.

En terwijl je dat doet ben ik er voor je om je te begeleiden en aan te moedigen alles te dragen wat jij mooi vindt.
Zo kan je trends volledig loslaten en gaan bouwen aan een blijvende droomgarderobe die écht iets over jou zegt!

Hoe ik dat doe?
Ik help je graag in groepsverband tijdens mijn online cursus, maar ook één op één ben ik je cheerleader.

Wat is een droomgarderobe?

Voor mij is dat een kast waarbij het een feestje is om de deuren open te slaan. Met alleen maar lievelingsitems waar ik stuk voor stuk verliefd op ben, met kledingstukken waarin ik 100% mezelf kan zijn en waarmee ik eindeloos kan combineren.

Een overzichtelijke garderobe met precies genoeg items die écht iets over mij zeggen.
Een kast vol liefde.


Mijn diensten als style coach:

Online cursus

Met mijn online cursus via Instagram kan ik een grote groep mensen tegelijkertijd coachen en inspireren. Daarmee hoop ik zoveel mogelijk droomgarderobes te zien ontstaan.

Ik houd de cursus graag persoonlijk, dus ik vertel je doormiddel van filmpjes vanuit mijn eigen ervaringen. Ik geef praktische tips en tricks waar ik zelf ook veel aan heb gehad bij het creëren van mijn eigen droomgarderobe.
Daarnaast is het heel fijn om in een besloten groep gelijkgestemden elkaar te kunnen inspireren, motiveren en van elkaars vragen te kunnen leren.

Wardrobe sessie

Ook één op één moedig ik je graag aan tijdens een wardrobe sessie. Samen duiken we jouw kast in en bouwen we aan jouw droomgarderobe.
Het doel van de sessie is dat je meer combinaties weet te maken, je eigen trends durft te volgen en ontdekt wat er nog ontbreekt in jouw garderobe.

Al jouw wardrobe struggles worden opgelost en je zal nóóit meer last hebben van outfitstress of een miskoop!“Ooit was ik een compleet losgeslagen shopaholic”

Ik ben Christine en ik heb een grote passie voor mode en styling.
Ik ben voornamelijk gek op vintage. Met mijn webshop Selected Vintage draag ik graag mijn steentje bij aan een duurzamere mode wereld.
Dat begint naar mijn mening bij je eigen garderobe en het vinden van je personal style.

Zelf heb ik mij altijd vrij gevoeld om te experimenteren met kleding.
En nee, niet altijd even succesvol. En ik was er ook niet altijd mezelf in.
Regelmatig propte ik nieuwe items in mijn overvolle kledingkast. Ik kocht nooit met enig plan van aanpak, en dat had een ongeorganiseerd “mode drama” als gevolg.

Maar door het maken van verkeerde kledingkeuzes en eindeloos proberen, heb ik door de jaren heen geleerd hoe je moet bouwen aan je eigen droomgarderobe.

In mijn ideale droomwereld durft iedereen zichzelf te zijn in de kleren die ze dragen, en worden kledingstukken weer gekoesterd.
Dat is wat ik voor elkaar wil krijgen!