Leer bouwen aan een blijvende garderobe die écht iets over jou zegt.

Een kast vol kleding, maar niks om aan te trekken.

Daar sta je weer voor je garderobe. Een tikkeltje chagrijnig, omdat je weer eens outfit stress hebt.
Wat zullen we vandaag weer eens uit de kast trekken? Het is weer zo'n dag waarop niks leuk staat, en geen enkel kledingstuk lijkt te matchen met de rest. Je besluit uiteindelijk maar weer die ene outfit aan te trekken, omdat dat de enige optie is waarin je je lekker voelt.

Dan moet er maar weer geshopt worden! Ook al weet je stiekem wel dat je je al een tijdje in een cirkeltje voortbeweegt, waarin nieuw gekochte items zomaar weer een miskoop blijken te zijn. Als ook die weer achterin de kast blijven hangen. Zo zonde!

Daar wil je nu eindelijk eens iets aan gaan doen.
Maar waar moet je beginnen?

Herkenbaar?

 • Je hebt een kast vol kleding, maar niks om aan te doen.
 • Je hebt meer dan genoeg opties, maar pakt toch steeds weer dezelfde outfits.
 • Elke dag dezelfde vraag: Wat moet ik nou weer aan?
 • Je koopt vaak nieuwe kleding, maar weet niet hoe je het moet combineren met de rest van je garderobe, waardoor veel kledingstukken in de kast blijven hangen.
 • Je bent het overzicht kwijt.
 • Je doet wel eens een miskoop, en daar baal je van.
 • Je wilt graag een duurzamere garderobe, maar weet niet waar je moet beginnen.
SELECT YOUR WARDROBE
€79,-
14 mei t/m 27 juni

Mijn verhaal

Ik ben Christine en ik heb een grote passie voor mode en styling. Ik ben voornamelijk gek op vintage. Met mijn webshop Selected Vintage draag ik graag mijn steentje bij aan een duurzamere mode wereld. Maar dat begint naar mijn mening bij je eigen garderobe en het vinden van je personal style.

Zelf heb ik jarenlang een rommelige en vooral chaotische garderobe gehad. Ik noem het mijn persoonlijke ‘mode drama’. Ik had mega veel kleren, maar nooit iets om aan te doen. Ik kocht zo’n beetje alles wat ik mooi vond zonder echt een plan te hebben om mijn garderobe op te bouwen.

Vaak had ik hele mooie items, maar ontbraken er de juiste stukken om een outfit te creëren. Toch ben ik erachter gekomen dat je met mínder kleding juist méér outfits kunt maken.
In deze cursus leer ik je graag hoe ik dat gedaan heb.

Mijn missie is om zoveel mogelijk droomgarderobes te zien ontstaan.
Ik wil dat je verliefd wordt op ál je kleren en op jezelf!


De ultieme droomgarderobe

Een garderobe waarbij het een feestje is om de deuren open te slaan. Met alleen maar lievelingsitems waar je stuk voor stuk verliefd op bent, waarin je 100% jezelf kan zijn en waarmee je eindeloos kan combineren. Dat kan. Maar hoe?

Wanneer je leert van je huidige garderobe, je favoriete stukken maar ook ongedragen items eens onder de loep neemt, schakel je één voor één de redenen van een volgende miskoop uit. Je komt erachter wie jij bent vertaalt in kleding.
Op die manier ga je ál je kledingstukken koesteren, en bouw je aan een blijvende garderobe die echt iets over jou zegt.


Na deze cursus...

 • Ben je verliefd op ál je kledingstukken én op jezelf.
 • Heb je een opgeruimde, georganiseerde droomgarderobe.
 • Weerspiegelt je garderobe jouw persoonlijkheid.
 • Heb je precies genoeg items in de kast. Niet te veel en niet te weinig.
 • Weet je precies wat er nog ontbreekt om een geheel te creëren van jouw garderobe.
 • Heb je nooit meer outfitstress of een kledingcrisis.
 • Maak je bewuste en duurzame keuzes op het gebied van mode en kleding.

Dit zeggen deelnemers over mijn cursus:

“Door deze cursus word je je niet alleen bewust van je koopgedrag maar creëer je ook echt je eigen stijl. Dit zijn alle tips ineen gebundeld die ik altijd al had willen hebben!”

– Eloniek

“De Select Your Wardrobe cursus heeft mij enorm veel gebracht. Waar ik eerst makkelijk een uur voor de kast stond, heb ik nu binnen een paar minuten een outfit bij elkaar. Christine geeft handige tips en inspireert mij enorm. Niet alleen op het gebied van outfits, maar ook haar mindset is super. Dikke aanrader dus!”

– Jamilla

“Ik ben heel blij dat ik deze cursus heb gevolgd! Door te leren combineren trek ik nu ook mijn ‘lente’ kleding in de winter aan. Zo heb ik veel langer plezier van mijn kleding en hoef ik minder nieuwe kleren te kopen.”

– Lotte

“Ik word niet blij van jeans & shirts alleen. Maar wel van hippie jurken en blouses en giletjes! Mede dankzij jouw cursus ga ik dragen wat ik écht leuk vind. Elke dag is een feestje!”

– Soraya

“De cursus van Christine is heel professioneel in elkaar gezet op een persoonlijke manier. Je kan haar namelijk altijd benaderen voor een persoonlijke vraag. Ze stelt vragen die je laten nadenken, geeft tussendoor wat kleine challenges, veel tips en opdrachten die jou gaan helpen om jouw droomgarderobe te realiseren.

Ik heb heel veel gehad aan deze cursus: ik draag nu al veel meer kleding uit mijn kledingkast die er al hing, ik maak nu elke week een aantal foto’s van mijn outfits die ik op sla op mijn telefoon zodat ik daar naar kan kijken als ik even geen inspiratie heb. Kortom: ik maak nu al veel meer gebruik van mijn eigen kleding die ik al had, en maak veel meer combinaties!”

– Guenevere

“Christine heeft mij heel goed geholpen om bewust keuzes te maken welke kleding ik wel of niet wil, welke ik behoudt of weg doe én ik weet nu ook waarom ik die keuze maak. Dankjewel voor je duidelijke uitleg, je enthousiasme, het delen van je kennis en passie. Jammer dat de cursus alweer voorbij is!”

– Judith

“Investeer je geld in deze cursus in plaats van het kledingstuk dat je op dit moment op het oog hebt. Uiteindelijk bespaart het je geld en heb je meer inzicht in wat je stijl is en wat bij je past.

– Mascha

SELECT YOUR WARDROBE
€79,-
14 mei t/m 27 juni

Hoe werkt het?

Privé Instagram account (6 weken toegang)
Met jouw kaartje word je toegelaten in een privé Instagram account, waarop wekelijks nieuwe content zal verschijnen. De modules zijn te volgen via posts, stories en IGTV’s. Je kunt er gemakkelijk doorheen swipen, en kunt alles opnieuw bekijken zo vaak je wilt gedurende de 6 weken toegang tot het account.

Werkboek
Aanvullend op de instagram content is er een online werkboek (PDF).
Elke module heeft vragen en opdrachten die hierin te vinden zijn.

Instagram community
Het is heel fijn om in de besloten groep elkaar te kunnen motiveren, inspireren en echt samen te gaan bouwen aan onze droomgarderobes. Ook super leuk om onze wardrobes in progress met elkaar te delen!

Live momenten
Het idee dat anderen op het zelfde moment met opdrachten bezig zijn werkt heel motiverend. Daarom zullen er een aantal momenten zijn wanneer we live met elkaar aan de slag gaan!


Module 1

Let's get personal!

Weet jij hoeveel outfits je eigenlijk nodig hebt in jouw dagelijkse leven? En welke kleren passen er bij jouw lifestyle? Door hier inzicht in te krijgen blijven er geen kledingstukken meer achterin de kast hangen, en heb je precies genoeg kleren: niet te veel en niet te weinig.

Ook ga je in deze module je personal style verder ontwikkelen. Zodat je trends volledig los kunt laten en kunt bouwen aan een droomgarderobe die écht iets over jou zegt, en bij jou past!

Module 2

Kleur bekennen &
Body confidence

In het eerste deel van deze module leer ik je begrijpen wat kleur voor je doet en welk kleurtype je bent. Je komt erachter of er kledingstukken bij jou in de kast blijven hangen vanwege de kleur.

Het tweede deel van de module gaat over je lichaam. Dat is geen appel of peer, maar een prachtig lijf dat je versiert met kleren waar jij gelukkig van wordt. Ik hoop alle ouderwetse regeltjes uit je geheugen te wissen, zodat jij vanaf nu kiest voor je eigen trends.

Module 3

Closet cleanse &
De ultieme kastindeling

In deze module ga je aan de slag met je garderobe. Met de kennis die je nu hebt over jezelf en waar jij gelukkig in wordt, kun je nagaan welke items er in jouw kast blijven en welke je kast gaan verlaten.

Ook leer ik je mijn favoriete manier voor het indelen van je kast. Daarmee heb je overzicht en kun je in één oogopslag zien wat je hebt, zodat je makkelijk combinaties kunt maken.

Module 4

Combineren kun je leren &
Mindset

Misschien heb je mij al vaker horen zeggen dat ik met mínder kleding juist méér outfits kan maken. Ik heb zelf dus ook helemaal niet veel kleding in mijn kast hangen, maar weet ze wel allemaal met elkaar te combineren. En ik leer je in deze module hoe ik dat doe.

Alle eye-openers over shoppen en de modewereld an sich die ik in de afgelopen jaren heb gehad vertel ik graag aan je door. Met een nieuwe shopping mindset heb je geen last meer van koopdrang, doe je nooit meer een miskoop en bekijk je kleding met hele andere ogen.


Deze cursus is iets voor jou als je…

 • Een stok achter de deur kunt gebruiken om nu eindelijk eens je garderobe aan te pakken.
 • Verliefd wilt zijn op ál jouw kledingstukken.
 • Alles wilt durven dragen wat jij mooi vindt.
 • Klaar bent met miskopen.
 • Wilt investeren in jezelf en in je garderobe.
 • Met jouw garderobe een steentje wilt bijdragen aan een mooiere en duurzamere modewereld.
 • Blij wilt zijn met de inhoud van je garderobe. Een kast vol liefde!

Dus, wil je van jouw chaotische kast een droomgarderobe maken? Doe dan gezellig mee! Ik heb heel veel zin om je te helpen!


SELECT YOUR WARDROBE
€79,-
14 mei t/m 27 juni

100% geld terug garantie!

Is de cursus toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Geen probleem!
Ik hoop natuurlijk zoveel mogelijk mensen te helpen, maar als dat niet het geval is geef ik je met liefde je geld terug.
Annuleren kan tot module 2. Dan heb je voldoende content gezien om te kunnen bepalen of de cursus bij je past.
Stuur een mailtje naar cursus@selected-vintage.nl


FAQ

Hoe veel tijd ben ik kwijt aan de cursus?

Elke module heeft +/- 15 minuten kijkmateriaal. Verder bepaal je zelf hoe veel tijd je in de opdrachten steekt. Maar reken op ongeveer een uurtje per week.

Zit ik gebonden aan vaste tijden om mee te doen?

Je kunt de cursus geheel op je eigen tempo volgen. Je hebt in totaal 6 weken toegang tot alle content. Het werkboek met alle vragen en opdrachten kun je downloaden, en heb je dus voor altijd tot je beschikking.

Ik houd niet van vintage, is de cursus dan wel iets voor mij?

Ook al ben ik zelf verliefd op vintage, dat is niet waar de cursus over gaat. Het gaat erom dat jij een droomgarderobe gaat creëren waarvan je nog jarenlang plezier gaat hebben. Eentje die helemaal past bij jouw persoonlijkheid en lifestyle.

Ik koop nog steeds wel eens fast fashion. Kan ik dan meedoen?

In deze cursus ga je ontdekken wat jouw eigen stijl is, zodat je trends volledig los kunt laten. Op die manier bouw je naar mijn mening aan een droomgarderobe die over 10 jaar ook nog bij jou past. Hoe vaker je een kledingstuk draagt, hoe duurzamer het wordt! Ook al is het fast fashion. Wel hoop ik je te inspireren om in de toekomst liefdevolle aankopen te doen die gemaakt zijn met respect voor mensen, dieren en het milieu.

Ik heb al een duurzame garderobe, heeft het dan zin om mee te doen?

Wat goed dat je zo bewust bezig bent! Als je er aan toe bent om je personal style nog verder te ontwikkelen, nog meer combinaties wilt leren maken met de kleren die je al hebt, dan valt er nog genoeg te leren van de cursus!

Wat als de cursus toch niet helemaal bij mij past?

Vond je het niks? Dan krijg je 100% je geld terug. Stuur mij binnen 14 dagen een mailtje naar cursus@selected-vintage.nl

Wanneer start de volgende ronde?

De volgende ronde start op 14 mei!


SELECT YOUR WARDROBE
€79,-
14 mei t/m 27 juni

Wil je meer informatie en leuke tips?

Ik ben erg actief op Instagram! In mijn feed en stories post ik over mijn dagelijkse vintage leventje, geef ik outfitinspiratie en tips over het creëren van een droomgarderobe. Je krijgt onder andere een kijkje achter de schermen hoe ik vanuit mijn woonkamer mijn webshop run en mijn online cursussen geef.