Select Your Wardrobe

Een kast vol kleding, maar niks om aan te trekken.

Daar sta je weer voor je garderobe. Een tikkeltje chagrijnig, omdat je weer eens outfit stress hebt.
Wat zullen we vandaag weer eens uit de kast trekken? Het is weer zo'n dag waarop niks leuk staat, en geen enkel kledingstuk lijkt te matchen met de rest. Je besluit uiteindelijk maar weer die ene outfit aan te trekken, omdat dat de enige optie is waarin je je lekker voelt.

Dan moet er maar weer geshopt worden! Ook al weet je stiekem wel dat je je al een tijdje in een cirkeltje voortbeweegt, waarin nieuw gekochte items zomaar weer een miskoop blijken te zijn. Als ook die weer achterin de kast blijven hangen. Zo zonde!

Daar wil je nu eindelijk eens iets aan gaan doen.
Maar waar moet je beginnen?

Herkenbaar?

 • Je hebt een kast vol kleding, maar niks om aan te doen.
 • Je hebt meer dan genoeg opties, maar pakt toch steeds weer dezelfde outfits.
 • Elke dag dezelfde vraag: Wat moet ik nou weer aan?
 • Je koopt vaak nieuwe kleding, maar weet niet hoe je het moet combineren met de rest van je garderobe, waardoor veel kledingstukken in de kast blijven hangen.
 • Je bent het overzicht kwijt.
 • Je doet wel eens een miskoop, en daar baal je van.
 • Je wilt graag een duurzamere garderobe, maar weet niet waar je moet beginnen.

Mijn verhaal

Ik ben Christine en ik heb een grote passie voor mode en styling. Ik ben voornamelijk gek op vintage. Met mijn webshop Selected Vintage draag ik graag mijn steentje bij aan een duurzamere mode wereld. Maar dat begint naar mijn mening bij je eigen garderobe en het vinden van je personal style.

Zelf heb ik jarenlang een rommelige en vooral chaotische garderobe gehad. Ik noem het mijn persoonlijke ‘mode drama’. Ik had mega veel kleren, maar nooit iets om aan te doen. Ik kocht zo’n beetje alles wat ik mooi vond zonder echt een plan te hebben om mijn garderobe op te bouwen. Vaak had ik hele mooie items, maar ontbraken er de juiste stukken om een outfit te creëren.
Toch ben ik erachter gekomen dat je met mínder kleding juist méér outfits kunt maken. In deze cursus leer ik je graag hoe ik dat gedaan heb.


De ultieme droomgarderobe

Een garderobe met alleen maar lievelingsitems, die jouw persoonlijkheid weerspiegelen, het beste in jou naar boven halen en waarin jij comfortabel helemaal jezelf kan zijn. Dat kan. Maar hoe?

Wanneer je leert van je huidige garderobe, je favoriete stukken maar ook ongedragen items eens onder de loep neemt, schakel je één voor één de redenen van een volgende miskoop uit. Je komt erachter wat je nou eigenlijk wilt toevoegen aan je garderobe. Daarna koop je geen kleding meer uit een soort van koopdrang, omdat je ‘zin’ hebt in iets nieuws, maar bouw je aan een blijvende garderobe die echt iets over jou zegt.

Na deze cursus...

 • Heb je een opgeruimde, georganiseerde droomgarderobe.
 • Weerspiegelt je garderobe jouw persoonlijkheid.
 • Heb je precies genoeg items in de kast. Niet te veel en niet te weinig.
 • Weet je precies wat er nog ontbreekt om een geheel te creëren van jouw garderobe.
 • Heb je nooit meer outfitstress of een kledingcrisis.
 • Maak je bewuste en duurzame keuzes op het gebied van mode en kleding.

Op 2 oktober start de cursus Select Your Wardrobe voor het eerst!

Een cursus waardoor je nu eindelijk je garderobe een keer goed onder handen gaat nemen, en gaat bouwen aan jouw ultieme droomgarderobe!
Na de eerste try-out ronde gaat de prijs van de cursus omhoog.
Deze wordt rond de €60,-.
De tweede ronde zal waarschijnlijk begin 2021 plaatsvinden.

Eenmalig Try out tarief
29,-

Module 1

Let's get personal!

Na deze module weet je hoeveel outfits jij nodig hebt in het dagelijks leven. Je weet welke kleren er passen bij jouw lifestyle.

Je gaat je personal style verder ontwikkelen, zodat je trends volledig los kunt laten en kunt bouwen aan een droomgarderobe die echt iets over jou zegt, en bij jou past!

Module 2

Kleur bekennen &
Body confidence

In het eerste deel van deze module leer ik je begrijpen wat kleur voor je doet en welk kleurtype je bent. Je komt erachter of er kledingstukken bij jou in de kast blijven hangen vanwege de kleur.

Het tweede deel van deze module is 'all about body confidence!" Ieder lijf is prachtig, en dus ook die van jou! Je kunt benoemen wat je mooi vindt aan jezelf en weet nu kleding in te zetten als hulpmiddel om nog meer te stralen.

Module 3

Closet cleanse &
De ultieme kastindeling

In deze module ga je aan de slag met je garderobe. Met de kennis die je nu hebt over jezelf en waar jij gelukkig in wordt, kun je nagaan welke items er in jouw kast blijven en welke je kast gaan verlaten.

Ook leer ik je mijn favoriete manier voor het indelen van je kast. Daarmee heb je overzicht en kun je in één oogopslag zien wat je hebt, zodat je makkelijk combinaties kunt maken.

Module 4

Shopping mindset &
Combineren kun je leren

Alle eye-openers over shoppen en de modewereld an sich die ik in de afgelopen jaren heb gehad vertel ik graag aan je door. Met een nieuwe shopping mindset heb je geen last meer van koopdrang en bekijk je kleding met hele andere ogen.

Ook heb je me al vaker horen zeggen dat ik met mínder kleding juist méér outfits kan maken. Ik heb zelf dus ook helemaal niet veel kleding in mijn kast hangen, maar weet ze wel allemaal met elkaar te combineren. En ik leer je in deze module hoe ik dat doe.


Hoe werkt het?

Privé Instagram account (6 weken toegang)

Met jouw kaartje word je toegelaten in een privé Instagram account, waarop wekelijks nieuwe content zal verschijnen. De modules zijn te volgen via posts, stories en IGTV’s. Je kunt er gemakkelijk doorheen swipen, en kunt alles opnieuw bekijken zo vaak je wilt gedurende de 6 weken toegang tot het account.

Werkboek

Aanvullend op de instagram content is er een online werkboek (PDF).
Elke module heeft vragen en opdrachten die hierin te vinden zijn.

Instagram community

Het is heel fijn om in de besloten groep elkaar te kunnen motiveren, inspireren en echt samen te gaan bouwen aan onze droomgarderobes. Ook super leuk om onze wardrobes in progress met elkaar te delen!

Live Q&A

Alle vragen die je hebt zal ik beantwoorden tijdens een live Q&A.


Deze cursus is iets voor jou als je...

 • Een stok achter de deur kunt gebruiken om nu eindelijk eens je garderobe aan te pakken.
 • Met jouw garderobe een steentje wilt bijdragen aan een mooiere en duurzamere modewereld, want die begint bij jezelf!
 • Wilt investeren in een duurzame garderobe, die over 10 jaar ook nog bij je past.
 • Blij wilt zijn met de inhoud van je garderobe. Een kast vol liefde!

Wat je krijgt

 • 4 modules met al mijn kennis en tips voor het creëren van jouw ultieme droomgarderobe!
 • Toegang tot het (privé) Instagram account met een groep gelijkgestemden. Een plek waar we elkaar kunnen inspireren!
 • De mogelijkheid om vragen te stellen via een (privé) berichtje op Instagram.
 • 6 weken toegang tot alle content, zodat jij alles op je eigen tempo kunt volgen.
 • Een werkboek met vragen en opdrachten.
 • Live Q&A voor al je vragen.

FAQ

Hoe veel tijd ben ik kwijt aan de cursus?
Elke module heeft +/- 15 minuten kijkmateriaal. Verder bepaal je zelf hoe veel tijd je in de opdrachten steekt. Maar reken op ongeveer een uurtje per week.
Het lukt me niet om direct te starten op 2 oktober, kan ik toch meedoen?
Jazeker! Je kunt de cursus geheel op je eigen tempo volgen. Je hebt in totaal 6 weken toegang tot alle content. Het werkboek met alle vragen en opdrachten kun je downloaden, en heb je dus voor altijd tot je beschikking.
Ik houd niet van vintage, is de cursus dan wel iets voor mij?
Ook al ben ik zelf verliefd op vintage, dat is niet waar de cursus over gaat. Het gaat erom dat jij een droomgarderobe gaat creëren waarvan je nog jarenlang plezier gaat hebben. Eentje die helemaal past bij jouw persoonlijkheid en lifestyle.
Ik koop nog steeds regelmatig fast fashion, word ik dan wel toegelaten?
In deze cursus ga je ontdekken wat jouw eigen stijl is, zodat je trends volledig los kunt laten. Op die manier bouw je naar mijn mening aan een duurzame garderobe. Een garderobe die over 10 jaar ook nog bij jou past. Hoe vaker je een kledingstuk draagt, hoe duurzamer het wordt! Ook al is het fast fashion. Wel hoop ik je te inspireren om in de toekomst liefdevolle aankopen te doen die gemaakt zijn met respect voor mensen, dieren en het milieu.
Ik heb al een duurzame garderobe, heeft het dan zin om mee te doen?
Wat goed dat je zo bewust bezig bent! Als je er aan toe bent om je personal style nog meer te ontwikkelen, nog meer combinaties wilt leren maken met de kleren die je al hebt, dan valt er nog genoeg te leren van de cursus!
Wat als de cursus toch niet bij mij past?
Vond je het niks? Dan krijg je 100% je geld terug. Stuur mij binnen 14 dagen een mailtje naar info@selectyourwardrobe.nl
Wanneer start de volgende cursus?
Je kunt nu een kaartje kopen voor de eerste ronde, die start op 25 september.

Een kast vol liefde

Dus, wil je van jouw chaotische kast een droomgarderobe maken? Doe dan gezellig mee! Ik heb heel veel zin om je te helpen!

Eenmalig Try out tarief
29,-